Lääkäriasema Aslakista Mehiläinen Sodankylä

Sodankylässä toimiva Lääkäriasema Aslak siirtyi osaksi Mehiläistä 1.12.2022. Yrityskaupan myötä lääkäriaseman asiakkaiden palvelut paranevat entisestään. Lääkinnälliset palvelut pelastushelikopteri Aslakiin jatkuvat entiseen tapaan.

Mehiläinen Sodankylässä asiakkaita palvelevat lääkäriaseman tuttu henkilöstö ja tutussa osoitteessa Lentoasemantiellä. Lääkärikeskus Aslakin työsuhteessa ollut henkilöstö siirtyi yrityskaupan myötä vanhoina työntekijöinä Mehiläiseen.

Mehiläinen Sodankylä tarjoaa monipuolisia yleis- ja erikoislääkäripalveluja. Mehiläinen Sodankylän yksikön johtovastuussa toimivat lappilaistaustaiset yksikönjohtaja Seija Henttonen ja palvelupäällikkö Kaisa Mäkinen.

Yhdistys voi keskittyä nyt pelastushelikopteri Aslakiin

Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry:n toiminnanjohtaja Eero Anneberg iloitsee toteutuneesta yrityskaupasta.

-Pelastushelikopteri Aslak on yhdistyksen ydintoimintaa ja voimme nyt keskittyä siihen. Lääkäriasema Aslakilla ja Mehiläisellä on ollut jo aiemmin palvelukumppanuus työterveyshuollossa molempien asiakkaille. Halusimme varmistaa, että asiakkaamme saavat entiseen tapaan hyvää palvelua ja kattavat erikoishoidon palvelut.

Annebergin mukaan lääkärikeskuksen kanssa sovitaan myös lääkinnällisten palvelujen tuottamisesta pelastushelikopteriin ja muusta yhteistyöstä Aslakin tukikohdassa.

-Pelastushelikopterin toimintaan Mehiläinen pystyy tarjoamaan muuan muassa kattavan vaihtoehdon jatkohoitoon, hän toteaa.

Asiakkaille entistä paremmat palvelut

 -Haluamme laajentua Lapin alueella ja mahdollistaa nykyisten asiakkuuksien ja uusien tulevien asiakkuuksien sujuvan hoidon. Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Aslakin kanssa. Yrityskauppa mahdollistaa sen, että palveluverkoston parantuessa palvelemme nyt entistä paremmin asiakkaitamme,  Sodankylän toimintojen yksikönjohtaja Seija Henttonen

Mehiläinen Sodankylän palvelupäällikkö Kaisa Mäkinen näkee Sodankylän vireänä ja kehittyvänä kuntana, jonka infra on monipuolistunut merkittävästi viimeisen kymmenen vuoden aikana.

-Haluamme osaltamme olla mukana mahdollistamassa laajenevia terveydenhuollon palveluja niin paikallisten työterveysasiakkaiden kuin alueella esimerkiksi reissutyötä tekevien työterveysasiakkaiden palvelutarjonnan osalta, hän sanoo.

Monipuoliset asiantuntija- ja digipalvelut

Mehiläinen tuo Sodankylään mukanaan monipuoliset palvelut ja laajat asiantuntijaverkostot, jotka ovat asiakkaiden käytettävissä läpi Suomen.

-Lääkärikeskus Aslakin asiakkaat saavat käyttöönsä myös digi- ja etäpalvelumme. Lisäksi Rovaniemen yksikkö toimii läheisessä yhteistyössä Sodankylän lääkärikeskuksen kanssa ja muun muassa Rovaniemen sairaalan sekä kuvantamisen laajat palvelut ovat Sodankylän yksikön asiakkaiden saavutettavissa. Näin potilaille mahdollistuu nopea hoitoketju esimerkiksi tapaturmatilanteessa, Kaisa Mäkinen kertoo.

KUVAT:

Henkilökuvassa Mehiläinen Sodankylän palvelupäällikkö Kaisa Mäkinen. (Kuva: Mehiläinen)

Lääkäriasema Aslakin nimi muuttuu kaupan myötä Mehiläinen Sodankyläksi. (Kuva: Aslak)

Lisätietoja antaa Palvelupäällikkö Kaisa Mäkinen, 0503764711 tai kaisa.makinen1@mehilainen.fi

Lääkäriasema Mehiläinen Sodankylä: https://www.mehilainen.fi/