Heikki Lindberg Aslakin kehittämispäälliköksi

Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry:n johtokunta on valinnut Aslakin kehittämispäälliköksi Heikki Lindbergin Rovaniemeltä. Tehtävää haki kahdeksan henkilöä, joista kuusi haastateltiin.

Heikki Lindberg aloittaa Aslakin kehittämispäällikkönä 1.11.2023.

– Lähden työhön positiivisin ja innostunein mielin. Huoltovarmuus sekä pelastukseen ja turvallisuuteen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni. Nyt pääsen tekemään tätä toimintaa ja vielä lähellä kotikontuja. Olen kotoisin Savukoskelta, joten nämä Lapin palkiset ovat tuttuja, hän kertoo.

Lindberg on työskennellyt lähes 20 vuotta digitaalista infrastruktuuria ja palveluja tuottavan Digita Oy:n palveluksessa asiantuntijatehtävissä, edeten myös esimiestehtäviin, joihin sisältyi niin projektityöskentelyä, yksikön päällikön tehtäviä kuin budjettivastuutakin. Lisäksi hän on ollut mukana Pohjois-Suomen elinkeinoelämän varautumistyöryhmässä ja asiantuntijana Lapin aluehallintoviraston valmiustoimikunnassa. Kaikki tämä tuo vahvan perustan Aslakin kehittämispäällikön työhön.

-Uudessa pestissäni on aika paljon haasteita. Niin sidosryhmiin kuin toiminnan jatkuvuuteenkin liittyen. Haasteet ovat aina mielenkiintoisia ja niitä tässä lähdetään nyt taklaamaan.

 Eero Anneberg jää eläkkeelle

Lapin Pelastushelikopterin Tuki ry:n johtokunnan kokouksessa 19.10. myönnettiin Eero Annebergille ero Aslakin toiminnanjohtajan tehtävästä. Hän siirtyy vuoden lopulla eläkkeelle.  Toiminnanjohtajan tehtävät siirtyvät ainakin ensivaiheessa uudelle kehittämispäällikölle.

Kokous vahvisti yhdistyksen johtokunnan kokoonpanon vuodelle 2024. Johtokunnan puheenjohtajaksi valittiin toimitusjohtaja Antti Kontio Oulusta.

Muut johtokunnan jäsenet ovat: eläkeläinen Martti Pura Tammelasta, yrittäjä Jari Korhonen Inarista, turvallisuuspäällikkö Mika Neitola Sodanylästä, turvallisuuspäällikkö Peter Blåberg Zwankausta Saksasta ja opetusneuvos Aarno Lompolojärvi Rovaniemeltä.

Kokous vahvisti yhdistyksen toimintasuunnitelman ja talousarvion vuodelle 2024.